חפש בפורטל החינה הישראלי
המלצה אחת שווה אלף מילים

מה חדש

מתכון חודש מאי - פרלין מרציפן מצופה בשוקולד

פרלין מרציפן מצופה בשוקולד

חומרים

כדור מרציפן (400 גרם בערך)- (ראה מתכון)

200 גרם שוקולד לבישול או טבעות שוקולד בלגי

100 גרם שוקולד מריר

200 גרם חצאי אגוזי מלך

מס' טיפות תמצית אננס/בננה - (ניתן להשיג בחנויות מיוחדות לכך) (לא חובה)

2 כפות פונדן - (ניתן להשיג בחנויות מיוחדות לכך)

אופן ההכנה:


דרך אחת: ליצור כדורים בגודל מסטיק עגול, להצמיד חזק 2 חצאי אגוזי מלך משני הצדדים, להכניס את 2 סוגי השוקולד לכלי יבש ואת הכלי להניח על סיר מים חמים (בן מארי-אמבט מרים). עד שהשוקולד נוזלי לטבול את הכדורים בשוקולד, להרים בזהירות עם מזלגל ולהניח על משטח משומן או על נייר אפיה.


דרך שנייה: לקחת שבלונה של לבבות או כול צורה אחרת שיש לכם, להניח עליה בצורה מאוד רופפת ניילון נצמד, להניח מעט מרציפאן בכול חור, מעל להניח חצי אגוז ומעל להוסיף עוד מרציפאן, ללחוץ היטב ע"מ לקבל את הצורה של השבלונה להפוך את השבלונה על השולחן ולשחרר לאט את הפרלינים.

לטבול אותם בשוקולד באותו אופן.


ציפוי לבן:

להכניס את הפונדן לכלי יבש, להניח את הכלי בתוך סיר מים חמים, להנמיך את האש שלא יחדרו מים חמים לכלי.
(אם סמיך לכם המרקם אפשר לדלל עם כפית מים),ניתן להוסיף צבע מאכל.
לאחר שנמס היטב, למלא כפית בנוזל החם ולזגזג על הפרלינים
כשמתייבש לקחת סכין לשחרר בזהירות, להניח במנג'טים מנייר בגודל המתאים.

בהצלחה רבה! ליאורה-ליליאן


תגובות:
 
טופס להשארת תגובה (השאר אימייל אם ברצונך לקבל תשובה ישירה מפורטל החינה הישראלי)
שם
 
אימייל (לא מוצג)
 
*נושא
 

2500 תווים נשארים
לכתבה זו התפרסמו 1 תגובות:
לקריאת כל התגובות ברצף 1. מתכונים-לעוגיות לחינה
 
 
 
 
 
 
 
מגזין חינה  |   תנאי שימוש  |   שירים לחינה  |   חברות הפקת חינה  |   אפיריון לחינה  |   חינה מרוקאית  |   פרסמו כאן  |   מגשי עוגיות מרוקאיות  |  
 
צור קשר  |   חינה  |   חנויות יבוא ממרוקו  |   חינה הודית  |   תכשיטים  |   תקליטן לחינה  |   צלם לחינה  |   אולם לחינה  |  
 
רקדניות לחינה  |   קייטרינג לחינה  |   מסעדות לחינה  |   זמרים, להקות  |   אטרקציות לחינה  |