חפש בפורטל החינה הישראלי
המלצה אחת שווה אלף מילים

מה חדש

מתכון חודש נובמבר - טחול ממולא

טחול ממולא - 16 פרוסות

 

חומרים:

 טחול בגודל 1  קילו

1/4  קילו בשר טחון מעט שומני

900  גרם לב בקר (חתוך לקוביות)

450  גרם כבד עוף/הודו/בקר (צלוי מעט על האש)

600  גרם שומן לב בקר  (חתוך לקוביות)

 חב' פטרוזיליה קצוצה

 כף אריסה (סחוג)  מעט חריפה

 כף כמון

2  ראשים של שום קצוץ

 מלח

 

אופן ההכנה:

לבקש מהקצב לפתוח את הטחול.

 

לערבב היטב את כול החומרים ולמלא את הטחול היטב, לתפור עם חוט ומחט

לכול רוחב הטחול, יש לתפור בין היתר גם את כול הקרעים (ויש).

להניח בתבנית ולהכניס לתנור שחומם מראש ל-150  מעלות לאפיה של שעתיים וחצי לפחות.

 

 לקרר, לעטוף בנייר כסף ולהכניס למקרר ללילה לפחות,  למחרת לפרוס פרוסות מעט עבות

לעטוף כול פרוסה בנייר כסף ולאכסן בקופסה סגורה.

 

כול פעם להוציא את המנות הרצויות ולצלות על האש , או על גריל חשמלי , או באובן טוסטר.

 

הערה: מומלץ לדחוס את הטחול במילוי ככול האפשר מה שמבטיח שבפריסה זה לא יתפרק.

 

בהצלחה רבה! ליאורה

 

תגובות:
 
טופס להשארת תגובה (השאר אימייל אם ברצונך לקבל תשובה ישירה מפורטל החינה הישראלי)
שם
 
אימייל (לא מוצג)
 
*נושא
 

2500 תווים נשארים
לכתבה זו התפרסמו 1 תגובות:
לקריאת כל התגובות ברצף 1. הימה
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
מגזין חינה  |   תנאי שימוש  |   שירים לחינה  |   חברות הפקת חינה  |   אפיריון לחינה  |   חינה מרוקאית  |   פרסמו כאן  |   מגשי עוגיות מרוקאיות  |  
 
צור קשר  |   חינה  |   חנויות יבוא ממרוקו  |   חינה הודית  |   תכשיטים  |   תקליטן לחינה  |   צלם לחינה  |   אולם לחינה  |  
 
רקדניות לחינה  |   קייטרינג לחינה  |   מסעדות לחינה  |   זמרים, להקות  |   אטרקציות לחינה  |