חפש בפורטל החינה הישראלי
המלצה אחת שווה אלף מילים

מה חדש

מתכון החודש אוקטובר - מרק חרירה (משי)

מרק חרירה (משי)

חומרים:

כמה חתיכות בשר מעט שומני (שריר למשל)

2 חתיכות עצם עם מוח/ או 2 כנפיים/ או חתיכת עוף

1 כוס חומוס (להשרות במים כל הלילה)

1 כוס עדשים ירוקים (לא קטנטנים)

3-4 עגבניות קלופות וחתוכות

3-4 בצלים קצוצים

3-4 עלי סלרי מקולפים מסיבים וחתוכים

10 כוסות מים

2 כפות קמח + כוס מים (לערבב לבלילה)

2 לימונים סחוטים

מעט שמן לטיגון

צרור כוסברה

חופן איטריות דקות שקופות

מלח

פלפל שחור

כף מרק עוף

אופן ההכנה:

לטגן את הבצל עד להזהבה קלה. להוסיף את העגבניות ולאדות היטב. להוסיף את הבשר, העצמות,המים,

החומוס, העדשים, הסלרי ולבשל בסיר (רצוי בסיר לחץ) עם מכסה אטום היטבעד להתרככות הבשר.

להסיר את המכסה.

במידה והחלטתם ללכת על הכנפיים או עוף זה הזמן להוסיף לסיר לבשל עוד 15 דקות לפחות.

להוסיף תבלינים, כוסברה ולימון. לבשל כ-5 דקות נוספות ולהוסיף את האיטריות.

לקחת את הבלילה של המים וקמח ולהוסיף לסיר לערבב כול הזמן עד שהמרק מקבל סמיכות.

בהצלחה רבה! ליאורה

תגובות:
 
טופס להשארת תגובה (השאר אימייל אם ברצונך לקבל תשובה ישירה מפורטל החינה הישראלי)
שם
 
אימייל (לא מוצג)
 
*נושא
 

2500 תווים נשארים
לכתבה זו התפרסמו 4 תגובות:
לקריאת כל התגובות ברצף 4. תגובה ללאה - חרירה 3. מרק חרירה 2. תשובה לאביבה 1. מרק חרירה
 
מרק חרירה
מרק חרירה
 
 
 
 
 
 
 
 
מגזין חינה  |   תנאי שימוש  |   שירים לחינה  |   חברות הפקת חינה  |   אפיריון לחינה  |   חינה מרוקאית  |   פרסמו כאן  |   מגשי עוגיות מרוקאיות  |  
 
צור קשר  |   חינה  |   חנויות יבוא ממרוקו  |   חינה הודית  |   תכשיטים  |   תקליטן לחינה  |   צלם לחינה  |   אולם לחינה  |  
 
רקדניות לחינה  |   קייטרינג לחינה  |   מסעדות לחינה  |   זמרים, להקות  |   אטרקציות לחינה  |